montaż cb i kilka wątpliwości

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • rafal813
    Classic
    • 2010
    • 4

Zamieszczone przez cysterniarz
    ostrożnie z tymi okleinami z alledrogo
    zgadzam się z cyesterniarzem- nawet te z atestami potrafią się odklejac przy zmianach temperatury
    a może spróbować polakierować??
  • fabia2
    Rider
    • 2008
    • 260

Nie wiem czy to dobry dział, wiec jeśli coś to proszę o przeniesienie ;-) a więc tak , korrzystając z fotorelacji zamontowałem cb w półce pod kierownicą. Nie powiem, bo wyszło w sumie nieźle. Ale mam kilka pytań.

1. Tam gdzie zrobilem dziure, radio dosuwam do takiego duzego, czarnego przekaznika. czy powinien byc jakis odstep czy mogą sie stykac? Chodzi mi o mozliwosc przegrzania- istnieje?

2. Prąd podciągnąłem z zapalniczki- czy to nie bedzie stanowić zadnego problemu? oczywiscie doszlem ktory kabel to stały plus, radio dziala, nie wpialem sie w ten kabel od tej zielonej obowdki (diody?) zapalniczki. Ale mimo wszystko mam pytanie, czy to nie ma jakiegos negatywnego wplywu/ nie niesie jakiegos zagrozenia?

3. grucha od obecnego cb (cobra dxIII) nie miesci mi sie w tej poleczce gdzie jest zlacze obd, czy moge wziasc gruche od alana siostry ( wtyki pasują) i podlaczyc ją do mojego cb? bo ten alan ma bardzo płaską gruche i mnei by pasowała w sam raz.

No i to by było na tyle. z góry dzięki i pozdrawiam
    Auto jest Bogiem, a prędkość nałogiem.

Komentarz

• koja86
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 3178

Tu masz na temat CB
      Takie zwykłe Ambiente

Komentarz

Pracuję...